AirPods Pro Apple ακουστικά

Αρχική Τιμή: 390.00
280.00
(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) Κερδίζετε: 110.00 (28%)
Έκπτωση 28%
Σε Απόθεμα
+

TΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2122133602

H Apple κυκλοφορεί τα νέα AirPods Pro, μια ανώτερη, πιο εξελιγμένη και συνεπώς ακριβότερη έκδοση των αρχικών AirPods, τα οποία θα διατίθενται παράλληλα με τα AirPods 2. Πόσο πιο εξελιγμένα είναι όμως και τι νέα χαρακτηριστικά έχουν να παρουσιάσουν; Διάβασε παρακάτω αναλυτικά για τα νέα AirPods Pro.

Σχεδίαση

Τα AirPods Pro ακολουθούν την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με τα AirPods και φαίνονται όμοια. Ωστόσο, έχουν πλατύτερο μέτωπο προκειμένου να φιλοξενήσουν tips σιλικόνης για άνεση, μείωση θορύβου και καλύτερη εφαρμογή. Εξαιτίας των tips, τα AirPods Pro είναι μεγαλύτερα και χρειάζονται μεγαλύτερη θήκη (αλλά χωράνε άνετα στην τσέπη σου).

Στο εσωτερικό των νέων AirPods Pro υπάρχει ένα νέο σύστημα αερισμού για την εξισορρόπηση της πίεσης και τη μείωση της δυσφορίας που προκαλούν τα in-ear ακουστικά. Χάρη στο σχεδιασμό και το σύστημα αερισμού, η αίσθηση είναι σαν να μην φοράς ακουστικά.

Τα AirPods Pro είναι διαθέσιμα σε λευκό χρώμα και η θήκη τους είναι επίσης λευκή.

Active Noise Cancellation

Δύο μικρόφωνα τοποθετημένα αντίθετα (το ένα βλέπει προς τα έξω και το άλλο προς τα μέσα) και ένα ειδικό λογισμικό επιτυγχάνουν την ακύρωση του θορύβου και προσφέρουν μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα, προσαρμόζοντας τις μεσαίες και χαμηλές συχνότητες του ήχου στο αυτί του κάθε ακροατή (Adaptive EQ).

Transparency mode

Άλλη μια καινοτομία της Apple. Ακόμα και με ενεργοποιημένο το Active Noise Cancellation, μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το περιβάλλον γύρω σου, ώστε να μην αισθάνεσαι αποκομμένος.

Χάρη στο σύστημα αερισμού, τα AirPods Pro μειώνουν το Active Noise Cancellation, ώστε να μπορείς να ακούσεις π.χ. την κίνηση των αυτοκινήτων ενώ ακούς μουσική, podcast κ.ά.

Το συγκεκριμένο mode μπορεί να ενεργοποιηθεί από το τηλέφωνο ή από τον μικροσκοπικό αισθητήρα Force Sensor στον μίσχο των AirPods.

Ποιότητα ήχου

Στο εσωτερικό των AirPods Pro υπάρχει ένας ενισχυτής με υψηλό δυναμικό εύρος που δίνει ένα καθαρό σήμα, το οποίο αναπαράγεται από ένα ηχείο χαμηλής παραμόρφωσης.

Παράλληλα, ένα εξελιγμένος αλγόριθμος ελέγχει αν κάθε AirPod έχει το σωστό μέγεθος και αν εφαρμόζει σωστά, συγκρίνοντας το επίπεδο του ήχου στο αυτί με αυτό του ήχου που προέρχεται από τον οδηγό του ηχείου.

Συνδυάζοντας αυτές τις τεχνολογίες επιτυγχάνεται ο όσο το δυνατόν πιο καθαρός ήχος.

Επεξεργαστής

Η καρδιά των νέων AirPods Pro είναι ο επεξεργαστής Η1, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στα AirPods 2 και Beats Solo Pro. Ο Η1 είναι υπεύθυνος για όλες τις λειτουργίες όπως το Active Noise Cancellation και το Adaptive EQ ενώ υποστηρίζει και εντολές "Hey Siri". Χάρη στον Η1 γίνεται και η αυτόματη σύνδεση με το iPhone και η εναλλαγή μεταξύ συσκευών.

Εξελιγμένοι αισθητήρες

Τα AirPods Pro διαθέτουν πλειάδα αισθητήρων για να καταλαβαίνουν πότε τα βάζεις και πότε τα βγάζεις από το αυτιά σου. Συγκεκριμένα έχουν διπλούς οπτικούς αισθητήρες, τα μικρόφωνα που προαναφέραμε, ένα επιταχυνσιόμετρο που ανιχνεύει την κίνηση και ένα που ανιχνεύει την ομιλία. Με τον αισθητήρα Force Sensor γίνεται ο έλεγχος όλων των λειτουργιών.

Αδιαβροχοποίηση

Τα AirPods Pro είναι αδιάβροχα με αξιολόγηση IPX4. Αντέχουν στον ιδρώτα, σε ελαφριά βροχή και πιτσιλιές, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βυθιστούν σε νερό.

Αυτονομία - μπαταρία

Τα AirPods Pro έχουν 5 ώρες αυτονομία με απενεργοποιημένο το Active Noise Cancellation ή 4,5 ώρες όταν είναι ενεργό. Ο χρόνος ομιλίας είναι 3,5 ώρες. Η θήκη ασύρματης φόρτισης υποστηρίζει φόρτιση Qi, αλλά μπορεί να φορτιστεί και ενσύρματα μέσω Lightning. Η θήκη δίνει επιπλέον 24 ώρες αναπαραγωγής ήχου και 18 ώρες ομιλίας.

Συνολική αποτίμηση: Τα AirPods Pro βασίζονται μεν στον ίδιο επεξεργαστή με τα AirPods 2, αλλά είναι πολύ πιο προηγμένα σε hardware και λειτουργίες. Τόσο η άνεση, που οφείλεται στον σχεδιασμό τους, όσο και η καθαρότητα του ήχου, αποτέλεσμα των εξελιγμένων υποσυστημάτων που διαθέτουν, συνθέτουν ένα πολύ ισχυρό ηχητικό σύνολο και ένα εξαιρετικό προϊόν.


Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής    Apple bluetooth AirPods

Τύπος

Τύπος Bluetooth Χωρίς Καλώδιο • Earbud Αριθμός Ακουστικών Διπλό

Μπαταρία

Λειτουργία Με Θήκη Φόρτισης  24 ώρες
Χρόνος Λειτουργίας  4,5 ώρες

Γενικά

Μultipoint Pairing
Χρώμα Άσπρο
Δυνατότητες Θήκη Φόρτισης • Μείωση Θορύβου Μικροφώνου • Active Noise Cancellation (ANC) • Γρήγορη Φόρτιση
Συμβατότητα Bluetooth Bluetooth 5.0
Assistant Siri

Παρόμοια Προϊόντα

Έκπτωση 52%
24.90 11.90 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
Έκπτωση 46%
27.90 15.00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
Έκπτωση 34%
99.00 64.90 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
Έκπτωση 47%
149.90 79.90 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

Στη ίδια ΤΙμή!

420.00 280.00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
590.00 290.00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
520.00 291.00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)